De betekenis van de kleine juweeltjes

De sieraden zijn samengesteld met de mooiste edelstenen,
alle Kleine Juweeltjes hebben een speciale betekenis en dus ook passend bij verschillende fases in het leven.

happiness

Door dit Klein Juweeltje te dragen kan het je helpen je innerlijke problemen te evalueren en aan te pakken zonder oordeel of kritiek, Door de edelstenen geeft het je moed om problemen en trauma’s uit het verleden los te laten die niet langer mee wilt dragen zodat je weer vooruit kan gaan.

Rozenkwarts is erg geschikt voor kinderen, het geeft ze een rustig en veilig gevoel, en veel liefde voor jezelf. Dit wil je natuurlijk mee geven aan je kinderen.

Manderijnkwarts, Oud Hollands Bloedkoraal, Rozenkwarts en Hematiet zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

beach bliss

In het hart van dit armbandje weerklinkt de kracht van vrouwelijke energie, omhuld door de schittering van kostbare edelstenen. Bergkristal, als een heldere bron van zuivering en wijsheid, leidt je op je pad naar helderheid en verlichting. Omarmt je met een kalme sereniteit en brengt balans en vrede in je leven.

Magnesiet, met zijn rustgevende aura, nodigt je uit om diep binnenin te kijken en je innerlijke rust te vinden. Hematiet, als krachtige versterkende steen, verankert je stevig in het hier en nu en geeft je de kracht om obstakels te overwinnen met moed en vastberadenheid.

Bergkristal, magnesiet, hematiet en chalcedoon agaat zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

dreaming

Als je het armbandje draagt kan hij je beschermen in je energieveld tegen negatieve invloeden zoals bijvoorbeeld straling van mobiele telefoons en computers, waardoor het weer een sterk effect kan hebben op je slaap en dromen en kan helpen bij je slapeloosheid.

Ook kan het helpen je lichaam weer in balans te brengen. Het kan je veel nieuwe creatieve ideeën geven!

Jade, Rozenkwarts, Bergkristal, Maansteen, Kwartsiet, Kalksteen en Hematiet zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

happy energy

Naast de zachte en positieve invloed op de ziel, heeft dit ‘Klein Juweeltje een kalmerende, harmoniserende en beschermende werking. Door het te dragen, kan het helpen bij het vinden van oplossingen voor problemen en heeft het een stabiliserend en versterkend effect op je energie.

Oud Hollands bloedkoraal ondersteunt het doorkomen van tandjes, ideaal als je een jong baby’tje hebt en je draagt het voor het kindje.

Rozenkwarts, Oud Hollands Bloedkoraal, Kalksteen en Hematiet zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

magical

Laat je betoveren door de magie van dit prachtige armbandje, verweven met de kracht van bergkristal, jade, hematiet en oud Hollands bloedkoraal. Bergkristal, de zuivere parel van de natuur, brengt helderheid en verlichting voor de ziel, terwijl jade zachtjes harmonie en balans in je leven brengt. Hematiet, met zijn aardse charme, schenkt kracht en stabiliteit, terwijl oud Hollands bloedkoraal een beschermend schild vormt en rust en emotionele balans bevordert.

Laat dit armbandje je begeleiden op je reis, ontdek de kracht van de edelstenen en omhul jezelf met een aura van rust en schoonheid.

Jade. Bergkristal, Oud Hollands Bloedkoraal en Hematiet zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

ocean whisper

Verrijk je leven met de betoverende energiën van sodaliet, bergkristal en hematiet. Dit armbandje omarmt je met helderheid, rust en kracht, waardoor je dromen dichterbij komen. Laat de magie van deze edelstenen je inspireren en verwelkom de transformatie die ze teweegbrengen.

Dit armbandje is als een kompas dat je moedigt stuurt om de waarheid uit te drukken en te vertrouwen op je intuïtie, terwijl je net zo vrij beweegt als de golven op zee, geleid door de fluisteringen van je diepste verlangens.

Bergkristal, hematiet, lapis lazuli en sodaliet zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

sea waves

Dit handgemaakte armbandje is als een verfrissende bries van de zee, waarin de edelstenen als zonnestralen dansen op het glinsterende water. Bergkristal, sodaliet, amazoniet, agaat en lapis lazuli verenigen zich in een betoverende symfonie van kleur en kracht, als een muzikaal refrein dat de golven begeleidt.

Laat dit armbandje je herinneren aan de kalme sereniteit van de oceaan, terwijl je ook inspireert met de krachtige energie van de edelstenen. Moge het je leiden naar de innerlijke rust, balans en de tijdloze schoonheid van de natuur.

Bergkristal, sodaliet, amazoniet, agaat, lapis lazuli en kalksteen zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

shining pearl

Laat jezelf verleiden door de betoverende wonderen van de universum en de rustgevende melodie van de oceaan met dit handgemaakte armbandje. Zoetwater schelpen, als kostbare juwelen van de zee, schitteren met herinneringen aan verre kusten en eindeloze horizonnen, elk een uniek symbool van schoonheid en verbinding.

Bergkristal, als stralende gids, verlicht je pad met zijn kristalheldere schitteringen, terwijl maansteen als een betoverende danseres van de nacht, fluistert van mysterie en intuïtie.

Hematiet, als een beschermende krachtige steen, verankert je stevig in het heden, terwijl magnesiet, met zijn rustgevende aura, je uitnodigt om een innerlijke rust te vinden te midden van de chaos van het leven.

Moge het je herinneren aan je eigen innerlijke kracht en de schoonheid die in je schuilt, als een stralende parel in de oceaan van het leven.

Bergkristal en hematiet zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

pure essence

Dompel jezelf onder in de harmonieuze energie van dit unieke armbandje, dat de kracht van rozenkwarts, hematiet, jade, kalksteen en een lieflijk zoetwaterbloemetje combineert. Rozenkwarts, de steen van onvoorwaardelijke liefde, opent je hart voor liefde en helpt bij emotionele heling, terwijl hematiet aardende stabiliteit biedt en negatieve energieën afweert. Jade brengt balans en harmonie, terwijl kalksteen rust en kalmte bevordert in tijden van stress.

Het zoetwaterbloemetje, toegevoegd als symbool van puurheid en vernieuwing, versterkt de verbinding met de natuurlijke wereld om ons heen. Samen vormen deze krachtige elementen een armbandje dat niet alleen schoonheid uitstraalt, maar ook rust, bescherming en welzijn biedt aan degene die het draagt. Laat dit armbandje je begeleiden op je reis naar innerlijke vrede en sereniteit.

Aventurijn en Rozenkwarts zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

vitality

Naast de werking van reinigen, opladen en versterken van andere edelstenen kan zowel fysiek als emotioneel welzijn bevorderen. Het bloedkoraal brengt balans en vitaliteit, terwijl hematiet stabiliteit en moed biedt. Samen bieden ze bescherming, verbeteren ze concentratie en versterken ze het zelfvertrouwen. Dit armbandje combineert schoonheid met kracht en herinnert de drager aan hun innerlijke veerkracht en kracht.

Door het Oud Hollandse Bloedkoraal wat erin is verwerkt bevordert het bij kinderen een gezonde groei.

Oud Hollandse Bloedkoraal en Hematiet zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

healing

Laat jezelf omhullen door de betovering van dit prachtige armbandje, dat de zachte kracht van Aventurijn en de liefdevolle energie van rozenkwarts samenbrengt. Aventurijn, met zijn sprankelende groene kleur, brengt geluk en voorspoed in je leven, terwijl rozenkwarts, de steen van onvoorwaardelijke liefde, je hart opent voor liefde en compassie.

Samen creëren ze een harmonieus samenspel van rust en liefde, waardoor dit armbandje een bron van troost en emotionele healing wordt. Draag het met een gratie en laat jezelf baden in de liefdevolle energieën die het te bieden heeft.

Aventurijn en Rozenkwarts zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

LITTLE STAR

Iedereen krijgt in zijn/haar omgeving wel is te maken met verdriet, rouw en het overlijden van een dierbare of verlies van een kind of  een miskraam. In dit Klein Juweeltje zitten edelstenen speciaal voor het proces erin verwerkt. Door dit Klein Juweeltje te dragen kan het je troost, rouw en verdriet geven vanwege de eigenschappen van de edelstenen die kalmerend en helend zijn. Het kan je helpen om verdriet, angsten en zorgen los te laten, zodat de heling kan beginnen.

Als het donker is, worden de sterren zichtbaar.

Amethist, Rozenkwarts, Rookkwarts, Kalksteen en Hematiet zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

distraction

Voor de allerliefste papa’s, door de edelstenen in dit Klein Juweeltje voel je meer, waardoor je door deze te dragen je kindje meer aan voelt. Draag hem met liefde.

Door dit Klein Juweeltje te dragen kan hij je helpen in stressvolle situaties, de stenen die hierin verwerkt zijn geven je kracht, steun en doorzettingsvermogen. Ben je snel afgeleid? Dan is dit Klein Juweeltje uitermate geschikt voor jou! Hij kan je een positieve werking geven op je concentratie en je gehoor.

Fysiek kan hij je helpen bij huidklachten en darmklachten, door de edelstenen die zorgvuldig uit zijn gezocht geeft het je een verkoelend effect, ook ideaal dus als je koorts hebt.

Calciet en marmer, onyx en kalksteen zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

i'm sure

Voor de allerliefste papa’s, door de edelstenen in dit Klein Juweeltje voel je meer, waardoor je door deze te dragen je kindje meer aan voelt. Draag hem met liefde.

Heb je weinig tot geen zelfvertrouwen? Vind je het lastig om besluiten te nemen? De stenen in dit Klein Juweeltje kunnen ervoor zorgen dat de aandacht naar binnen wordt gericht. Het kan helpen voor harmonie en balans. Hij kan je veel zelfinzichten geven waardoor je weer zekerder in het leven staat om daardoor een realistische houding aan te nemen.

Tijgeroog, onyx zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

bring it on

Voor de allerliefste papa’s, door de edelstenen in dit Klein Juweeltje voel je meer, waardoor je door deze te dragen je kindje meer aan voelt. Draag hem met liefde.

Heb je binnenkort een studie, examen of praktische projecten? Dit armbandje kan je veel moed, wilskracht en doorzettingsvermogen geven. Waardoor je er 100% voor gaat. Laat dat examen nu maar komen!

Door de edelstenen die in dit armbandje zitten kan hij overtollige energie afvoeren waardoor je je persoonlijke kracht vergroot op een gebalanceerde, zachte manier. Hierdoor groei je als persoon.

Tijgeroog, Kalksteen, Lava en Hematiet zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

be chill

Voor de allerliefste papa’s, door de edelstenen in dit Klein Juweeltje voel je meer, waardoor je door deze te dragen je kindje meer aan voelt. Draag hem met liefde.

Ben je gevoelig voor de energie van de edelstenen maar kun je toch wat kracht gebruiken? Dan is dit Klein Juweeltje geschikt voor jou. Door de lavasteentjes activeert het op een rustige maar weloverwogen zachte manier. Ook kun je dit armbandje goed gebruiken voor het ontladen en reinigen van de edelstenen.

Het kan je zorgen wegnemen en zorgt voor rust naar opwinding. Dit is dus extra fijn naar een drukke periode.

Lava, tijgeroog, hematiet en calciet met marmer zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

don't worry be happy

Voor de allerliefste papa’s, door de edelstenen in dit Klein Juweeltje voel je meer, waardoor je door deze te dragen je kindje meer aan voelt. Draag hem met liefde.

Ben je hoog gevoelig of hoog sensitief ? Labradoriet werkt beschermend en vergroot geestelijke kracht. Het reinigt en versterkt de aura en beschermt je tegen onder andere negatieve energie, negatieve mensen, mensen die energie zuigen en overprikkeling.

Het kan stress en angst verminderen, waardoor je met minder zorgen door het leven gaat. Door de hematiet die in dit Klein Juweeltje verwerkt zijn reinigen en ontladen andere edelstenen of andere armbandjes gelijk.

Labradoriet en Hematiet zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

grow

Voor de allerliefste papa’s, door de edelstenen in dit Klein Juweeltje voel je meer, waardoor je door deze te dragen je kindje meer aan voelt. Draag hem met liefde.

Vind je het lastig om realistisch naar jezelf, je situatie en je capaciteiten te kijken? Door de edelsteen epidoot geeft het je inzicht en helpt je jezelf en je zwakheden te accepteren. Op deze manier is er ruimte om je ware ik tot bloei te laten komen. Het werkt stemmingsverbetering en verminderd verdriet, zelfmedelijden en frustratie.

Het kan een positieve werking hebben op concentratie, het geheugen, denkprocessen en kan het de verwerking van informatie versnellen.

Epidoot en hematiet zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

let it go

Voor de allerliefste papa’s, door de edelstenen in dit Klein Juweeltje voel je meer, waardoor je door deze te dragen je kindje meer aan voelt. Draag hem met liefde.

Door het dragen van dit Klein Juweeltje kan het je gespannenheid, nervositeit en stress kalmeren. Seksuele problemen wordt vaak veroorzaakt door gespannenheid, dit kan dit probleem hierdoor opgelost worden.

Wil je meer connectie maken met je intuïtie, hogere energieën, door dit armbandje te dragen helpt het je ook weer veilig naar het hier en nu terugkeren. Het is hierdoor een goed armbandje om te dragen bij meditatie, droomwerk en andere spirituele activiteiten.

Heb je vaak last van krampen of onrustige benen? Door de edelsteen Serpentijn brengt de magnesium gehalte in balans en remt overmatige verzuring.

Labradoriet, onyx en marmer met serpentijn zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

trust yourself

Voor de allerliefste papa’s, door de edelstenen in dit Klein Juweeltje voel je meer, waardoor je door deze te dragen je kindje meer aan voelt. Draag hem met liefde.

Weet je dat je een moeilijk periode ingaat? Dit Klein Juweeltje kan je kracht, moed en vertrouwen geven, en kan je helpen met interne conflicten. Het helpt je bij afstand nemen, overzicht bewaren, informatie generen en doelen bereiken. Ook kan dit armbandje je helpen voor meer creativiteit en productiviteit.

Door de edelstenen die hierin verwerkt zijn zetten ze je aan op handelen en doorzettingsvermogen.

Fysiek kan ‘Trust yourself’ een positieve werking hebben op problemen van darmen, maag en nieren.

Tijgeroog, labradoriet, lava en marmer met serpentijn zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

happy in love

Dit Klein Juweeltje is speciaal ontworpen om een geliefde in het zonnetje te zetten. Om te zeggen dat je haar zo waardeert. De edelstenen die in dit Klein Juweeltje zitten zijn zorgvuldig samengesteld voor heel veel liefde.

Zo kan dit armbandje je helpen om van jezelf te houden, je de kracht en moed geeft om nieuwe liefdes te zoeken, en het kan bijdragen aan een warme en liefdevolle uitstraling. Om je relatie te versterken, als je emotionele patronen in je relatie wilt doorbreken en kan je helpen om de liefde tussen jou en je partner nieuw leven in te blazen.

Rozenkwarts, jade, maansteen, hematiet en lapis lazuli zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

calmness

De edelstenen die in dit armbandje verwerkt zijn kunnen je beschermen tegen negatieve energie en gevoelens, overprikkeling en personen in je omgeving met een negatieve invloed op je leven. Hierdoor is het een uitermate geschikt sieraad voor hoog sensitieve mensen. Ook je fantasie kan een boost krijgen van dit Klein Juweeltje.

Ook als je net moeder bent geworden is dit een fijn sieraad om te dragen: de edelstenen kunnen je melkproductie stimuleren waardoor je langer borstvoeding kunt blijven geven.

Labradoriet, Jaspis Dalmatiër en Hematiet zijn de edelstenen die in dit armbandje zorgvuldig zijn samengesteld.

smile

De edelstenen die in dit armbandje verwerkt zijn kunnen je meer rust bieden. Het schermt je een beetje af van de buitenwereld, waardoor je meer connectie kunt maken met je intutie. Perfect voor eenieder die weleens gevoelens van onrust of chaos ervaart, helemaal als je je bedenkt dat deze edelstenen je ook nog kunnen helpen om meer in evenwicht te komen en je op te beuren op de momenten dat je het nodig hebt. De zoetwaterparel-smiley in dit Klein Juweeltje helpt je daar nog eens extra bij!

Kun jij wel een zetje in de rug bereiken om de doelen te halen die jij jezelf hebt gesteld? De edelstenen in dit armbandje kunnen je een sterker persoon maken, waardoor jij al met een 1-0 voorsprong je uitdagingen tegemoet gaat.

Iedere vrouw wil tijdens de zwangerschap meer bewust zijn van haar lichaam en het kindje in haar buik, ook daarbij kan dit armbandje je de juiste hulp bieden.

Labradoriet, Onyx, Hematiet en Jaspis Dalmatiër zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig zijn samengesteld.

 

creator

De edelstenen die in dit armbandje verwerkt zijn, kunnen je kracht, geluk en voorspoed geven. Dit Klein Juweeltje kan je geest met zachte hand van irritaties en negatieve gedachtes bevrijden, waardoor het depressieve gevoelens en nachtmerries kan verminderen. Ook kunnen deze edelstenen je creativiteit een boost geven en daarbij de kracht om ze gelijk uit te voeren.

Jade, Hematiet en Jaspis Dalmatiër zijn de edelstenen die in dit armbandje zorgvuldig zijn samengesteld.

a new part of life

De edelstenen die in dit armbandje verwerkt zijn symboliseren ‘een nieuw begin.’ Dit Klein Juweeltje kan je helpen om je angsten, stress en zorgen los te laten. Het kan je helpen optimistischer in het leven te staan en beter te ontspannen. Dit armbandje is zeer geschikt als je snel afgeleid bent of gevoelig bent voor negatieve invloeden.

Ben je zwanger? De edelstenen in dit armbandje bieden je ondersteuning tijdens je bevalling. Omdat deze edelstenen je kunnen helpen bij angst en zorgen, kan het helpen de pijn te verminderen en zorgen voor een vlottere bevalling.

Mosagaat, Onyx en Hematiet zijn de edelstenen die in dit armbandje zorgvuldig zijn samengesteld.

blossom success

Er zitten edelstenen in het armbandje verwerkt die jezelf helpen te accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf. Ze helpen je om van een afstand te kijken naar jezelf. Hierdoor stimuleert het je persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit Klein Juweeltje beschermt je tegen straling en negatieve energie en helpt deze energie uit het lichaam te verwijderen.

Door de beschermende werking is het een mooie armbandje voor vrouwen om tijdens de zwangerschap te dragen, Omdat het de groei stimuleert en positieve werking op de baarmoeder heeft.

Agaat, Bergkristal, Hematiet, Labradoriet en Jaspis Dalmatiër zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

empathy

De edelstenen die in dit armbandje verwerkt zijn kunnen je helpen om te kalmeren tijdens onrustige periodes en bieden je bescherming. Ze kunnen je tevens helpen te ontspannen en je een geduldiger, toleranter en positiever persoon maken. Dit reduceert stress en zorgen. Fysiek kan dit Klein Juweeltje een pijnstillende werking hebben.

De edelstenen kunnen je helpen om je geduld en inlevingsvermogen te stimuleren. Perfect voor moeders; iedereen loopt er immers weleens tegenaan dat je je kindje niet helemaal begrijpt. Ervaart jouw kindje veel krampjes? Dit armbandje kan hem of haar daarbij helpen door de fysiek ontkrampende werking.

Hematiet en Aventurijn zijn de edelstenen die in dit armbandje zorgvulding zijn samengesteld.

 

you are strong

De edelstenen die in dit armbandje verwerkt zijn kunnen je zowel fysiek als mentaal ondersteuning bieden. Naast het geven van kracht, steun en doorzettingsvermogen in stressvolle of belastende situaties, kan dit Klein Juweeltje je ook vitaal en sterk maken en je uithoudingsvermogen een boost geven.

Het dragen van dit armbandje kan een positieve werking hebben op je bloedcirculatie en aderen. Door de bloedstelpende werking kan het ondersteuning bieden bij onder andere spataders, aambeien, hielspoor, koude handen en neusbloedingen. Tijdens de zwangerschap komen één of meerdere van deze klachten regelmatig voor, ideaal dus om het armbandje tijdens deze periode te dragen.

Carneool, Onyx, Jaspis Dalmatiër en Hematiet zijn de edelstenen die in dit armbandje zorgvuldig zijn samengesteld.

no negativity please

De edelstenen die in dit armbandje verwerkt zijn kunnen je vitaliteit een boost geven en een positieve uitwerking hebben op je persoonlijke kracht, besluitvaardigheid, daadkracht en creativiteit. Ook kan dit Klein Juweeltje je bescherming bieden tegen negatieve gevoelens zoals elektromagnetische straling en wateraders.

Ben jij van nature een verlegen persoon of heb je last van stotteren en snel blozen? Probeer dan dit Klein Juweeltje eens. De edelstenen kunnen je klachten verminderen.

Jaspis Dalmatiër, Onyx, Aventurijn en Hematiet zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig zijn samengesteld.

moon love

De edelstenen die armbandje verwerkt zijn kunnen helpen om de vrouwelijke connectie tussen jou en de maan verbeteren. Daardoor kun je onder meer je dromen beter herinneren. Ook kan dit Klein Juweeltje je intuïtie bevorderen en een kalmerende uitwerking hebben op je gevoelsleven.

Dit armbandje kan de hechting tussen de moeder en haar kindje ondersteunen en bij de baby een positieve uitwerking hebben op de natuurlijke drinktechniek. In combinatie met de stimulatie van de melkproductie is dit een ideaal sieraad voor zwangere vrouwen en jonge moeders. Tel daarbij op dat dit armbandje een positieve werking kan hebben op je immuunsysteem en je energievoorraad aan kan vullen, wat je in tijden van slapeloze nachten wel kunt gebruiken.

Maansteen, Toermalijn, Carneool, Labradoriet, Hematiet en Aventurijn zijn de edelstenen die in dit armbandje zorgvuldig zijn samengesteld.

balance your feelings

De edelstenen die in dit armbandje verwerkt zijn kunnen je helpen om je emoties in balans te brengen. Ook kan het een positieve werking hebben om fysieke klachten als eczeem, acné, couperose en psoriasis te verminderen. Daarnaast kunnen stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn en migraine verlichten door dit sieraad te dragen.

Als moeder kan het voor komen dat je je niet gesteund voelt; de edelstenen in dit Klein Juweeltje kunnen je deze steun, kracht en doorzettingsvermogen bieden. Hierdoor kun je toch weer even de schouders eronder zetten en met opgeheven hoofd verder gaan.

Aventurijn, Hematiet en Onyx zijn de edelstenen die in dit armbandje zorgvuldig zijn samengesteld.

 

keep your energy with you

Naast de werking van reinigen, opladen en versterken van andere edelstenen beschermt dit sieraad je van negatieve energie, mensen die energie zuigen, negatieve invloeden van buitenaf en overprikkeling. Hij kan je helpen bij het bijhouden van jou energie. Daardoor een goede om bij je te dragen bij meditatie, droomwerk en spirituele activiteiten. 

Is je melkproductie wat aan de lage kant? Dit Klein Juweeltje kan je melkproductie wat stimuleren.

Labradoriet en Hematiet zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

charge yourself

De edelstenen die in dit armbandje verwerkt zijn kunnen zorgen voor harmonie en balans. Daarnaast kunnen ze helpen bij het reinigen en opladen van je body en mind. Ook stimuleren deze edelstenen de werking van andere edelstenen: draag hem dus samen met een ander Klein Juweeltje om het maximale uit jezelf te halen.

Verschillende fysieke klachten en ongemakken kunnen verlicht worden door deze edelstenen: ze kunnen verkoelend, koortsverlagend en pijnstillend werken, wat zeer bevorderlijk is bij bijvoorbeeld brandwonden, ontstekingen, zwellingen, allergische reacties, hoofdpijn, huiduitslag, migraine, misselijkheid, wagenziekte, diarree en tal van andere klachten.

Tijdens de zwangerschap is misselijkheid een veelgehoorde klacht. Dit Klein Juweeltje is daarom een mooie aanvulling om in die periode te dragen.

grounding

De edelstenen die in dit armbandje verwerkt zijn kunnen je meer rust geven als je te rationeel denkt en je gedachtestroom moeilijk tot stoppen kunt brengen. Dit vanwege de aardende en beschermende werking. De edelsteen Hematiet kan er tevens voor zorgen dat de andere edelstenen die je draagt ontladen en gereinigd worden.

Is je kindje vaak afgeleid tijdens de borstvoeding? De edelstenen die in dit Klein Juweeltje verwerkt zijn zorgen voor meer focus en concentratie.

Jaspis Dalmatiër, Onyx en Hematiet zijn de edelstenen die in dit armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

 

the fantasy of your life

De edelstenen die in het armbandje verwerkt zijn, zorgt voor een innerlijke harmonie en balans tussen lichaam, ziel en geest. Ze kunnen je helpen om blokkades doorbreken en onderdrukte emoties vrij te laten komen en uiten. Hij kan je helpen bij jezelf accepteren en vertrouwen in jezelf te hebben. Ook kan het je fantasie stimuleren.

Dit Klein Juweeltje helpt jou met doelen stellen voor jezelf en hier naar toe te werken hierdoor stimuleert het persoonlijke groei en ontwikkeling. Ook kan het je fantasie stimuleren.

Agaat, Jaspis dalmatiër, Hematiet en Azuriet-Malachiet zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

your love is powerful

De edelstenen die in het armbandje verwerkt zijn, kunnen je helpen bij het inleven in je kleintje, hij stimuleert geduld, en dat is heel fijn tijdens de moederschapsperiode / borstvoedingsperiode. De stenen kunnen je ook zelfvertrouwen geven en zet je even met beide benen op de grond.

Dit Klein Juweeltje probeert je mee te helpen met negatieve gedachte om te zetten in het positieve. Hij kan jou wat meer onvoorwaardelijke liefde geven, en hoe meer je jezelf lief hebt des te meer liefde kun je naar andere geven.

Rozenkwarts, Toermalijn, Aventurijn en Hematiet zijn de edelstenen die in je armbandje zorgvuldig samengesteld zijn.

Keep yourself first

Wil jij meer bezig zijn met je eigen intuïtie, meditatie, spiritualiteit en zelfontwikkeling? In dit Klein Juweeltje zitten edelstenen verwerkt die je kunnen helpen bij het ontwikkelen en opstarten van deze verdiepingen en vaardigheden. Het resultaat kan zijn dat zaken die voorheen lastig en complex leken, nu een stuk makkelijker zullen verlopen.

Het kan een positieve werking hebben op de vruchtbaarheid en ondersteuning geven tijdens de bevalling.

Amethist, Jade, Mica en Hematiet zijn de edelstenen die in dit armbandje zijn verwerkt.

RELAX, TAKE IT EASY

Heb je de laatste tijd een drukke periode gehad, ben je ziek geweest of misschien wel net een bevalling achter de rug? In dit kleine juweeltje zijn edelstenen verwerkt die je kunnen helpen om weer meer tot jezelf te komen. Het kan je laten zien wat écht belangrijk is. Het kan je lichaam, geest en ziel terug naar je natuurlijke, evenwichtige toestand brengen, met stabiliteit en rust als resultaat.

Ideaal dus als je aan het herstellen bent van een lange zwangerschap of pittige bevalling. De edelstenen in dit sieraad kunnen ook ontgiftend werken, zodat dat je weer meer terug in balans komt.

Jade, Maansteen, Mosagaat en Hematiet zijn de edelstenen die in dit armbandje zijn verwerkt.

LET'S GO GIRL!

Heb jij een doel voor ogen maar wil je wat extra moed, kracht en vertrouwen om hier voor 100% voor te gaan? In dit kleine juweeltje zijn de mooiste edelstenen samengesteld die je kunnen helpen bij doelen waar te maken en creatieve ideeën om te zetten in acties. Ook kunnen de edelstenen in dit armbandje je extra energie en een opbeurend gevoel geven. Dit is extra fijn als je je even niet helemaal happy voelt.

De edelstenen kunnen helpen om voor jezelf op te komen. Dit is heel fijn als je even geen ongevraagd advies wilt, wat je vaak veel krijgt als je net een kindje hebt gekregen. Het kan je extra moed geven en het kan je angst verminderen voor conflicten.

Jade, Hematiet, Mica en Jaspis zijn de edelstenen die in dit armbandje zijn verwerkt.

THE POWERFUL YOU

Je hebt vaak allerlei gedachtes in je hoofd, positieve gedachtes maar soms ook negatieve gedachtes. De edelsteen Jade die in dit kleine juweeltje is verwerkt, kan die negatieve gedachtes en irritaties uitschakelen. Zo krijg je meer ruimte voor positieve gedachtes waardoor jij je gelukkiger voelt en dus bent. De edelstenen in dit sieraad kunnen ook ontgiftend werken. Hierdoor kan het jou weer terug in balans brengen.

Het kan je helpen bij de vrouwelijke kracht en daarom zeer geschikt voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn, die gaan bevallen en die borstvoeding geven. Het kan je vertrouwen geven, want jij kunt dit mooie vrouw!

Jade, Maansteen en Hematiet zijn de edelstenen die in dit armbandje zijn verwerkt.

THE UNIQUE YOU

Door af en toe jezelf van een afstandje te observeren, neem je de tijd en ruimte om te reflecteren. Het is dan goed om afstand te nemen van vervelende situaties en gewoontes. Daarnaast moet je de mooie en positieve dingen omhelzen. De edelstenen die in dit kleine juweeltje zijn verwerkt kunnen jou helpen bij het reflecteren. Daarnaast kan het boosheid en woedeaanvallen verminderen of laten verdwijnen.

Het kan je meer zelfvertrouwen geven, waardoor je dat ook meer uitstraalt! Je kindje voelt jouw gevoel heel duidelijk. Als jij meer zelfvertrouwen hebt en zeker bent in de keuzes die je maakt, dan neemt jouw kindje dit over en geeft dit voor hem of haar ook een goed gevoel.

Maansteen, Hematiet, Mica en Amethist zijn de edelstenen die in dit armbandje zijn verwerkt.

BE HAPPY WITH YOUR HEART

We hebben het vaak druk, we worden wakker en gaan naar bed met onze telefoon, we spenderen vaak veel tijd aan social media en vullen ons hoofd met allerlei gedachtes. De edelstenen die in dit kleine juweeltje zitten maakt ons hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en de keuzes die je maakt.

Slechte gewoontes of verslavingen worden daardoor ook helder en kun je hierdoor ook achter je laten. Het kan je ook inzicht geven in gevoelszaken en kan helpen door bepaalde ervaringen een plaats te geven. Het kan je negatieve gedachtes en irritaties laten verdwijnen, waardoor je weer positiever in het leven staat.

Amethist, Toermalijn en Hematiet zijn de edelstenen die in dit armbandje zijn verwerkt.

AFTER RAIN COMES SUNSHINE

We hebben wel eens een periode dat we verdrietig of ongelukkig zijn. De edelstenen in dit kleine juweeltje kunnen jou hier bij ondersteunen. Het kan een bijdrage leveren om te zorgen dat je weer wat positiever en open bent. Het kan stimuleren om weer meer belangstelling voor het leven te hebben. Daarnaast kan het, het gevoel voor geluk stimuleren.

Extra voor moeders? Jaarlijks krijgen naar schatting ruim 23.000 vrouwen rondom de bevalling of zwangerschap een depressie, ook wel een postnatale depressie genoemd. Moeder worden is zo’n bijzondere tijd, maar niet iedereen zit op een roze wolk en hier mag over gesproken worden.

Azuriet, Malachiet en Hematiet zijn de edelstenen die in dit armbandje zorgvuldig zijn samengesteld en verwerkt.

BREATHE IN & BREATHE OUT

In deze tijd is het lastig om onrust en prikkels te vermijden. Het is belangrijk om naar jezelf te luisteren en te voelen wat je echt wilt. Door de edelstenen die in dit kleine juweeltje zijn verwerkt kun je deze last wat verminderen.  Zo kun je beter naar je gevoel luisteren en dit toepassen in het dagelijkse leven.

Voor moeders? Doordat je voor het eerst moeder wordt, heb je misschien wel veel onrust. Dit armbandje helpt je om trouw te blijven aan jezelf. Dit is extra belangrijk want je krijgt vaak al veel (ongevraagd, maar goed bedoeld) advies. Dit valt niet altijd positief. Hiermee kan het armbandje je dus beschermen tegen negatieve invloeden van buiten af.

Rozenkwarts, Toermalijn en Hematiet zijn de edelstenen die in dit armbandje zorgvuldig zijn samengesteld en verwerkt.

CONNECTED HAPPINESS

We hebben het vaak te druk, we zitten in ons hoofd in plaats van in ons gevoel. Hierdoor kunnen er relationele problemen ontstaan. De edelstenen die in dit kleine juweeltje zijn verwerkt kunnen een kalmerende werking op het gevoelsleven hebben. Daarmee kan het ook een positief effect geven op de relatie en bijbehorende intimiteit.  Tevens kan het zorgen voor evenwicht in het hormonale stelstel.

Voor aanstaande moeders? Als je graag kinderen wilt krijgen kan het je helpen bij vruchtbaarheidsproblemen. Dit omdat het een positief effect kan hebben op intimiteit, voortplantingsorganen en de baarmoeder.

Maansteen, Carneool, Hematiet en Mosagaat zijn de edelstenen die in dit armbandje zorgvuldig zijn samengesteld en verwerkt.

GIVING BIRTH

Een klein wonder komt bijna ter wereld. Het mooiste geschenk van de natuur. Maar voor een vrouw heeft het ook keerzijdes. De edelstenen in dit kleine juweeltje kunnen de moeder meer zelfvertrouwen geven tijdens de bevalling. Daarnaast kan het bijdragen aan de bescherming van moeder en kind. Tevens kan het pijnklachten verminderen en daarbij ook helpen tegen misselijkheid.

Agaat, Maansteen, Hematiet en Botswana Agaat zijn de edelstenen die in dit armbandje zorgvuldig zijn samengesteld en verwerkt.

IN LOVE WITH YOUR BELLY

Het op de wereld zetten van een klein wonder is ongelooflijk bijzonder, maar kent ook ongemakken. In dit kleine juweeltje zitten edelstenen verwerkt, die een positieve werking kunnen hebben op de baarmoeder en tevens op de groei van het ongeboren kindje. Het kan pijnklachten verminderen en daarbij ook helpen tegen misselijkheid.

Mosagaat, Botswana Agaat, Hematiet en Maansteen zijn de edelstenen die in dit armbandje zorgvuldig zijn samengesteld en verwerkt.

ONLY LOVE

Zonder jezelf lief te hebben kun je ook geen andere liefde geven. In dit kleine juweeltje zijn de mooiste edelstenen samengesteld die jou kunnen helpen om de waarheid te durven uiten en meer te varen op je eigen intuïtie. Ook zijn er edelstenen verwerkt die jou kunnen stimuleren om aan jezelf te denken. De steen stimuleert extra liefde naar jezelf en naar andere. Als moeder zijnde is het fijn om extra liefde te geven aan jezelf en aan jouw kindje.

Rozenkwarts, Hematiet, Tanzaniet, Maansteen en Sodaliet zijn de edelstenen die in dit armbandje zorgvuldig zijn samengesteld en verwerkt.

YOU'VE GOT THIS

Wat extra vertrouwen in jezelf hebben is altijd fijn en maakt je als vrouw en/of moeder zijnde sterker. De edelstenen die in dit kleine juweeltje zijn verwerkt kunnen jou soms even met beide benen op de grond zetten. De edelstenen zullen jou kunnen helpen met negatieve gedachtes om te zetten in positieve gedachtes.

Voor moeders? Als mama heb je veel zelfvertrouwen nodig om de juiste keuzes te maken voor jou zelf en jouw mini. Heb daarom vertrouwen in je lijf en ga af op jouw eigen moederinstinct.

Aventurijn, Toermalijn en Hematiet zijn de edelstenen die in dit armbandje zorgvuldig zijn samengesteld en verwerkt.

Filters

Prijs
Prijs - slider
1060
Voor wie?
Voor wie?
Categorieën
Categorieën

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en een aantal geselecteerde partners, jouw gedrag. Dit doen we om de website te optimaliseren en om jou relevante advertenties te tonen die passen bij jouw voorkeuren.