Op zoek naar het perfecte cadeau voor de beste vader ter wereld?

Ontdek de prachtige mannen sieraden van Klein Juweeltje.
Onze sieraden zijn meer dan alleen accessoires. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en hebben een mooie betekenis. Je kunt eventueel ook je armbandje persoonlijker maken door een letter van je kind eraan toe te voegen. Zo heeft je Klein Juweeltje nog meer waarde. 

  • Waarom kiezen voor een Klein Juweeltje? 
  • Betekenisvol voor iedereen
  • Natuurlijke materialen zoals edelstenen
  • Handgemaakt en daarom altijd uniek
  • Het uitpakken is een feestje op zich.
  • Altijd gratis verzending in NL en BE

Geef dit jaar een cadeau dat echt uit het hart komt. Geef een Klein Juweeltje 

Mijn verhaal

Wie ben ik?

Hii! Ik ben Monique, mama van twee jongens Florian en Melle en oprichtster van Klein Juweeltje.  Sinds dat ik moeder ben, ben ik enorm geïnteresseerd in het moederschap en de onderwerpen hier omheen zoals borstvoeding, opvoeding, zwangerschap, bevallingen enzovoorts.

Ik had nooit gedacht dat de liefde voor je kind zo onvoorwaardelijk en intens zou zijn! Je wilt het aller aller beste voor je kindje. Sinds de zwangerschap merkte ik dat ik veel profijt had van de werking van edelstenen. Het gaf me rust, vertrouwen en liefde. Dat gun ik iedereen.

Waarom klein juweeltje?

Ik heb een lange periode borstvoeding gegeven, en ik merkte dat ik steeds vergat welke kant ik eerst moest voeden, dit wissel je af om een borstontsteking tegen te gaan. Daardoor is Klein Juweeltje ontstaan. De armbandjes zijn elastisch, daarom kun je ze makkelijk van arm verwisselen om zo te onthouden welke kant je mag beginnen met voeden.

De sieraden zijn handgemaakt en er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, dit geldt ook voor het verpakkingsmateriaal. We willen hierdoor een steentje bijdragen aan een betere wereld.

Hopelijk kunnen we hierdoor meer vrouwen laten genieten van het geven van borstvoeding voor een gezonder Nederland.

Lot’s of love

Monique

Filters

Prijs
Prijs - slider
1060
Voor wie?
Voor wie?
Categorieën
Categorieën

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en een aantal geselecteerde partners, jouw gedrag. Dit doen we om de website te optimaliseren en om jou relevante advertenties te tonen die passen bij jouw voorkeuren.