Verzenden en Retourneren

Zendingen worden altijd als (brievenbus)pakketje verzonden inclusief track&trace code of je kunt hem ook altijd ophalen.

We verzenden de bestelling binnen 2 werkdagen, dit omdat de sieraden  handgemaakt worden op bestelling. Als we ze op de post doen, krijg je daar een melding van, en kun je het volgen via de track&trace code.

Verzendkosten zijn gratis voor jou.

Indien je een item van je bestelling of je gehele bestelling wilt retourneren stuur je een mailtje naar info@kleinjuweeltje.nl met daarin je gegevens, ordernummer, items welke je wilt retourneren en reden.

Vervolgens stuur je het item of (deel van de) bestelling binnen 14 dagen na ontvangst in originele verpakking met pakbon retour aan:

( de retourkosten van verzending zijn wel voor jou )

Na ontvangst van je retour checken we of het item(s) voldoet aan alle voorwaarden en zullen wij indien dit het geval is overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag. Op het moment van ontvangst van je retour zorgen wij dat je binnen 14 dagen een creditnota ontvangt en het bedrag is teruggestort naar je rekening. Je ontvangt eerst een mail dat je retour verwerkt is en het bedrag wordt vanaf die dag binnen 5 werkdagen teruggestort.

Filters

Prijs
Prijs - slider
1060
Voor wie?
Voor wie?
Categorieën
Categorieën

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en een aantal geselecteerde partners, jouw gedrag. Dit doen we om de website te optimaliseren en om jou relevante advertenties te tonen die passen bij jouw voorkeuren.